Dizajn majice  /  Letci i brošure  /  Logo dizajn  /  Oslikavanje vozila  /  Posjetnice

Futura-IT

Scrollaj dolje
dizajn letka flyer design futura-it
Stranka:
FUTURA INFORMATIČKA TEHNOLOGIJA d.o.o.
Podijeli stranicu:

I.

Logo dizajn

Tehnički logo s oštrim konturama - futurum ili budućnost. Fokus je bio na futurističkim obilježjima - oštrina između onoga jučer i onoga sutra. Tako bi se mogle protumačiti oštre linije.

logo dizajn design futura-it

II.

Tiskani materijali

Klijent je u svojim reklamnim materijalima naglasio važnost isticanja dezena karbonskih vlakana. Kod stvaranja imidža vrlo je bitno ostati dosljedan u svojem vizualnom identitu. Iz tog razloga i dalje smo se voditi futurističkim elementima - geometrijskim i oštrim linijama. Plava je ovdje stavljena u prvi plan, kao osnovna boja, a kombinirana je s tamnijim nijansama, gotovo crnim.

dizajn letka flyer design futura-it
dizajn letka flyer design futura-it
dizajn posjetnica vizitki futura-it

III.

Dizajn reklamne majice

Zmaj - moć, mudrost, snagu i skriveno znanje. Simbol je to i kaosa, neukroćenost. Što je drugo gaming svijet, svijet računala, nego kaos jedinica i nula. Dizajn je sačinjen od binarnog koda - 1 i 0. Simbolika je jasna - jednostavna poput nula i jedinica - značenje je skriveno u kaosu i na vama je da ga potražite.

IV.

Oslikavanje vozila

Dosljednost u vizualnom identitetu je vidljiva i ovdje - plava, u prvom planu, miješa se u prijelazima s tamnim nijansama. Taj prijelaz simbol je vjetra - brzine i odanosti smjeru u kojem se Futura IT kreće.

oslikavanje vozila dizajn naljepnice vozila vehicle wrap design
Vehicle wrap futura-it oslikavanje vozila
baranja život na rubu knjiga prijevod lektoriranje teksta
hrHrvatski