EDUKACIJA

E-knjige, igre i glazba dio su našeg procesa učenja. Tajna napretka je početak, a na Vama je da se odvažite započeti. Zaboravite duga predavanja i sjedenje u neudobnoj stolici . Canis Liberi nudi Vam edukacije iz udobnosti vlastitog doma. Sva predavanja i potrebni materijali pružaju se putem internetskih platformi što učenje čini jednostavnijim i opuštenijim.

Nudimo Vam pripreme za državnu maturu, e-edukaciju iz stranih jezika, instrukcije iz jezika za osnovnu ili srednju školu. Na Vama je da odlučite želite li učiti iz udobnosti Vašeg doma ili u školskoj klupi.

E-EDUKACIJE

Zašto E-edukacije?

Sloboda i fleksibilnost – Iskustvo učenja brže je i isplativije, a sve to stvara ugodan i personaliziran trening kojem možete pristupiti u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

24/7 pristup svim materijalima za učenje – Materijali za učenje uvijek su dostupni polaznici na zajedničkoj platformi. Individualno se pristupa svakom polazniku i sadržaj se oblikuje prema njegovim potrebama i mogućnostima.

Interaktivno učenje – Edukativne igre dio su obrazovanja, spoj obrazovanja i zabave. Učenja kroz igru danas se smatra jednom od najučinkovitijih tehnika učenja.

hrHrvatski