O NAMA

Canis Liberi počeo je s radom u studenom 2019. godine. Obrt vodi magistra mađarskog jezika i književnosti i magistra edukacije hrvatskog jezika i književnosti.

Obrt je nastao kao posljedica mladenačkih snova, jedne novopečene intelektualke i nadarenog web dizajnera. Rad obrta temelji se na uslugama prevođenja i promidžbe, ali obrt nudi i usluge online edukacija. Kako bismo udovoljili što većem broju klijenata, ali i vlastitim težnjama za napretkom, posao je proširen i na područje jezične lokalizacije, web i grafičkog dizajna i na područje lekture i korekture različitih vrsta radova.

Svakodnevno doživljavanje naših vrijednosti i uočavanje naših nedostataka doprinosi našem napretku. Naša je radna kultura raznolika, uključiva i predana osobnom i profesionalnom razvoju koji usmjeravamo na potrebe naših klijenata, sadašnjih i budućih. Možda smo smješteni u Osijeku, ali od samog početka razmišljamo globalno. S veseljem prihvaćamo svaki novi izazov, veselimo se svakoj novoj suradnji, svakom zajedničkom napretku i rastu.

200
PROJEKATA
50
STRANKI
100
ZADOVOLJSTVA
Google
5/5
Facebook
5/5
hrHrvatski