3D animacije  /  Brendiranje  /  Letci i brošure  /  Logo dizajn  /  Oslikavanje vozila  /  Web dizajn

Racunala.hr

Scrollaj dolje
Stranka
Bits And Bytes d.o.o.
Podijeli stranicu:

I.

Logo dizajn

Samuraj kao simbol „onoga koji služi“. Računala.hr tu je za svojeg klijenta i simbolički to pokazuje. Zagledamo li se bolje, primjetit ćemo da lijeva strana lica je slovo "R" - Računala. Desna je strana refleksija lijeve, a zajedno čine odanost i lojalnost. Mempo samuraja (zaštita na području usta) čini procesor – žila kucavica rada i napretka. Boje koje vidimo dio su palete boja brenda.

Dizajn Logotipa Racunala.hr logo design branding

III.

Predložak za artikl web shopa

Zelena i tamno siva boja prevladavaju i simboliziraju moć i jasnoću, odlučnost. Izvori svjetlosti i refleksija uneseni su u cjelinu tako da klijentu bude jednostavno umetnuti fotografiju kućišta računala, koje će se savršeno uklopiti.

web shop template predložak artikla
web shop template predložak artikla

IV.

Izrada web stranice

Kombiniramo boje koje se stapaju u cjelinu i prate priču letka. Dvije boje se savršeno nadopunjuju – plava i zelena, koja je ujedno i primarna i simbol prodaje. S druge strane se ponovno javlja plava kao simbol za servis, jednu od usluga koju klijent nudi. Na naslovnoj stranici pojavljuje se animacija samuraja, koja naglašava predanost, a specifično je izrađena za klijenta.

website servis.racunala.hr internet stranica

V.

Oslikavanje vozila

Kreirali smo dizajn i pripremu za tisak za službeno dostavno vozilo. Zelena boja kao i maskota, ključni u brand identitetu, dominira dizajnom, naglašavajući prepoznatljivost i povezanost s tvrtkom.

oslikavanje vozila
hrHrvatski