3D animacije  /  Brendiranje  /  Logo dizajn  /  Web dizajn

GamingPC.hr

Scrollaj dolje
Web shop development and design for gamingpc.hr

Detalji projekta

Web: gamingpc.hr

Usluge: Logo dizajn, Web shop, 3D modeliranje, 3D animacija

Podijeli stranicu: 
Twitter
Facebook
LinkedIn

Izrada Web Shopa

Za renomiranu tvrtku "BitsAndBytes d.o.o." i njihov brend "GamingPc.hr" razvili smo jedinstveni web shop koji izdvaja vrhunske vizuale, 3D renderiranje i animacije te postavlja nove standarde u odnosu na konkurenciju. Naša ponuda se ističe visokokvalitetnim 3D animacijama koje plijene pažnju i pružaju iznimno zanimljivo iskustvo korisnicima.

Jedna od glavnih karakteristika web shopa je integrirani konfigurator koji omogućuje svakom korisniku da prilagodi odabrano računalo prema vlastitim potrebama. Bez obzira na specifične zahtjeve, naš konfigurator omogućuje trenutno prilagođavanje svih promjena u stvarnom vremenu. Ovaj inovativni alat omogućuje personalizaciju svake komponente računala, što korisnicima omogućuje da stvore računalo koje je savršeno prilagođeno njihovim potrebama. Također smo uključili automatizirani sustav naplate i lagera koji osigurava da su sve komponente dostupne u konfiguratoru uvijek na raspolaganju.

web shop with a visual configurator

Izrada Logotipa

Pored razvoja web shopa, uspješno smo obavili i proces brendiranja za "GamingPc.hr". Kreirali smo prepoznatljiv logotip koji odražava identitet brenda, paletu boja koja ističe njezinu jedinstvenost te tipografiju koja pruža profesionalan i privlačan dojam. Iako je "GamingPc.hr" novi brend, osjetna povezanost s dobro poznatim brendom "Racunala.hr" je ostvarena. Kroz simboliku samuraja, koji predstavlja odanost i lojalnost, premostili smo tu poruku. Ova djelomična povezanost pruža osjećaj povjerenja i pouzdanosti, a istovremeno ističe inovativnost "GamingPc.hr" brenda.

GamingPC.hr
GamingPC.hr
dizajn majice i priprema za tisak
hrHrvatski