Dizajn majice  /  Letci i brošure  /  Oslikavanje vozila

Booker – Travel Agency

Scrollaj dolje
dizajn majice i priprema za tisak
Stranka:
Booker - Travel Agency
Podijeli stranicu:

I.

Dizajn promo letka

Dizajn promotivnog letka za turističku agenciju Booker iz Splita predstavlja savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti. Kroz korištenje atraktivnih boja i jasnih informacija, letci privlače pažnju korisnika i olakšavaju njihovo korištenje kako bi ostvarili pogodnosti koje pružaju. Uz tematske elemente koji ističu morski svijet i povezanost s obalom, naš dizajn letka stvara atmosferu koja odmah budi osjećaj odmora i uživanja.

dizajn promotivnog letka

II.

Dizajn majice

Dizajn majice predstavlja jedinstvenu kombinaciju elegancije i funkcionalnosti, savršenu za osoblje na izletima turističke agencije Booker. Fokusirajući se na integraciju simbola "ruže vjetrova" s prepoznatljivim logotipom Booker-a, stvaramo dizajn koji ističe profesionalnost, slobodu kretanja i povezanost s morskim svijetom.

dizajn majice i priprema za tisak

III.

Dizajn postera

Dizajn postera za izlet "Comfort Superior Blue Cave Tour" predstavlja savršen spoj atraktivnosti i informiranosti, privlačeći pažnju putnika koji žele nezaboravno iskustvo. Kombinacija smirujućih plavih tonova i privlačnih vizuala prikazuje netaknutu ljepotu prirode koju će putnici doživjeti. Istaknuli smo spektakularne pejzaže i jedinstvene trenutke koji čekaju putnike tijekom izleta.

Dizajn postera za turističku agenciju booker

III.

Oslikavanje vozila

Za turističku agenciju "Booker" iz Splita kreirali smo nezaboravan doživljaj božićnog oslikavanja autobusa.

Naša stručnost dolazi do izražaja kroz grafički dizajn i pripremu za tisak za oslikavanje vozila, pridodavši im posebnu notu božićne čarolije. Projekt "Booker" autobusa, radnog naziva "Ispričat ću ti priču" jedinstveno je iskustvo, gdje se putnici uranjaju u božićnu atmosferu s pjesmama, vilenjacima i edukativnim sadržajem.

Pažljivo smo oblikovali svaki detalj, transformirajući autobus u pokretno božićno čudo. 

oslikavanje vozila dizajn grafike za autobus
3d vizualizacija interijera. Vizualizacija stana
hrHrvatski