Dizajn majice  /  Letci i brošure

Booker – Travel Agency

Scrollaj dolje
dizajn majice i priprema za tisak
Stranka:
Booker - Travel Agency
Podijeli stranicu:

I.

Dizajn promo letka

Dizajn promotivnog letka za turističku agenciju Booker iz Splita predstavlja savršenu kombinaciju estetike i funkcionalnosti. Kroz korištenje atraktivnih boja i jasnih informacija, letci privlače pažnju korisnika i olakšavaju njihovo korištenje kako bi ostvarili pogodnosti koje pružaju. Uz tematske elemente koji ističu morski svijet i povezanost s obalom, naš dizajn letka stvara atmosferu koja odmah budi osjećaj odmora i uživanja.

dizajn promotivnog letka

II.

Dizajn majice

Dizajn majice predstavlja jedinstvenu kombinaciju elegancije i funkcionalnosti, savršenu za osoblje na izletima turističke agencije Booker. Fokusirajući se na integraciju simbola "ruže vjetrova" s prepoznatljivim logotipom Booker-a, stvaramo dizajn koji ističe profesionalnost, slobodu kretanja i povezanost s morskim svijetom.

dizajn majice i priprema za tisak

III.

Dizajn postera

Dizajn postera za izlet "Comfort Superior Blue Cave Tour" predstavlja savršen spoj atraktivnosti i informiranosti, privlačeći pažnju putnika koji žele nezaboravno iskustvo. Kombinacija smirujućih plavih tonova i privlačnih vizuala prikazuje netaknutu ljepotu prirode koju će putnici doživjeti. Istaknuli smo spektakularne pejzaže i jedinstvene trenutke koji čekaju putnike tijekom izleta.

Dizajn postera za turističku agenciju booker
3d vizualizacija interijera. Vizualizacija stana
hrHrvatski