3D vizualizacija

3D Vizualizacija Interijera – Stan AP

Scrollaj dolje
3d vizualizacija interijera. Vizualizacija stana
Stranka:
Privatni korisnik
Usluge:
Dizajn interijera, 3D vizualizacija prostora
Podijeli stranicu:

I.

3D Vizualizacija Interijera

Projekt obuhvaća 3D vizualizaciju kompletnog stana od 86 kvadrata, koji uključuje sedam različitih prostorija: dnevnu sobu, blagovaonicu, kuhinju, predsoblje, WC, kupatilo, radnu i spavaću sobu. Cilj projekta bio je stvoriti realistične vizualizacije prostora kako bi klijent mogao lakše vizualizirati kako će prostor izgledati u stvarnosti.

Svaki dio prostora detaljno je razrađen s posebnom pažnjom na boje, materijale, namještaj i rasvjetu, pri čemu je postignuta visoka razina detalja i preciznosti.

Kao što je spomenuto, ovaj projekt je bio usmjeren na pružanje klijentu željenih rezultata. Stoga je bilo bitno osigurati da su svi detalji usklađeni s njihovim zahtjevima i potrebama. Bilo je potrebno osigurati pravilnu raspodjelu prostora, praktičnost i funkcionalnost, a sve u cilju stvaranja ugodnog i privlačnog ambijenta.

Na kraju, projekt je rezultirao serijom 3D vizualizacija koje su se pokazale vrlo korisnim u donošenju odluka i planiranju prostora prije početka radova. Zahvaljujući ovom projektu, klijent je bio u mogućnosti vidjeti kako će prostor izgledati u stvarnosti i lakše odlučiti o budućim koracima.

I.I

Virtualna Šetnja 360°

Finalizirana 3D vizualizacija pripremljena za pregled panoramskog obilaska, u 360°, iz više kutova.

Moguće je povećavati/smanjivati prikaz klikom na + ili -, prebaciti na puni zaslon klikom na [ ], ili mijenjati kut prikaza klikom na strelice postavljene u 3D prostoru.

apartments pelješac viganj villa holiday home
hrHrvatski