Brendiranje  /  Logo dizajn

5. kongres radiološke tehnologije

Scrollaj dolje
Stranka
5. kongres radiološke tehnologije
Podijeli stranicu:

I.

Logo dizajn i brendiranje

Naša kreativna vizija za brendiranje "5. kongresa radiološke tehnologije s međunarodnim sudjelovanjem" održanog u Dubrovniku bila je usmjerena na stvaranje simbolike koja ističe suptilnu eleganciju i stručnost događaja. Kreirajući logotip, tiskane materijale, web banner i podlogu za miš, pažljivo smo balansirali vizualni identitet geometrijskim oblicima postavljenim apstraktno i sofisticiranim bojama.

Naš logotip predstavlja suptilnu simboliku koja prenosi suštinu kongresa. Kroz pažljivo odabrane geometrijske oblike i kombinaciju boja, postigli smo skladan vizualni izraz koji oslikava inovaciju, stručnost i globalnu povezanost radiološke tehnologije.

branding logo design

III.

Web banner

Glavni web banner službene stranice događaja predstavlja skladan spoj geometrijskih oblika i boja. Zelena i zlatna dominiraju dizajnom, stvarajući upečatljivu i profinjenu digitalnu prisutnost.

Web banner ne samo da prezentira ključne informacije, već i poziva posjetitelje na sudjelovanje kroz svoj intrigantan dizajn. Geometrijski elementi su suptilno postavljeni kako bi potaknuli interakciju i aktivno sudjelovanje.

IV.

Podloga za miš

Podloga za miš predstavlja spoj praktičnosti i estetike. Geometrijski oblici u kombinaciji s emerald zelenom i zlatnom bojom stvaraju radni prostor koji istovremeno odiše elegancijom i korisnošću.

Osim udobnosti pri korištenju miša, podloga predstavlja i suptilnu promociju kongresa. Njen dizajn privlači pažnju, čineći radni prostor inspirativnijim i povezanim s identitetom kongresa.

hrHrvatski